Consulting

IMPROVE BUSINESS

CONSULTING

Alle virksomheder er unikke og det samme er deres udfordringer. For os er du og din virksomhed altid i centrum, og derfor arbejder vores konsulentteam ud fra et holistisk syn, så vi sammen skaber løsninger, der tager højde for helheden og sikrer varig forankring.

Forandring begynder her

Inden for vores specialeområder tilbyder vi rådgivning til og udvikling af strategi og implementering. Det giver dig en ramme til at opnå din virksomhedens mål med. En god strategi sikrer, at du har en klar retning, mens implementering sikrer, at planerne bliver omsat til handling.

Vi hjælper med at udvikle en effektiv strategi, hvor vi identificerer hindringer for implementeringen, og vi hjælper med at implementere planerne. Dette øger sandsynligheden for succes for dig.

Vores ekspertydelser

En strategi er forudsætning for vækst, og vi hjælper med at lægge den rette

Vi hjælper virksomheder med at implementerer ISO9001 + ISO14001 som et strategisk ledelsessystem

Vi hjælper startups og scaleups med at forløse deres fulde vækstpotentiale

Vi hjælper med udvikling af bæredygtige virksomheder og skræddersyer overskuelige løsninger til at komme i gang.

Vi hjælper med at nytænke match og succesfuldt ændre de traditionelle rekrutteringsmetoder

Alle forandringer er svære, men sammen med vores kunder driver og implementerer vi succesfulde forandringer

Alle virksomheder er unikke, og det samme er deres udfordringer

"Vi fik et helt nyt supportsite - og meget mere end vi havde regnet med.

Vi valgte, at vi gerne ville have opdateret vores meget lille og forsømte supportsite. Resultatet er blevet, at vi har fået et virkeligt godt site fyldt med artikler om, hvordan vores løsning, RoomAlyzer, fungerer.

Vi tøver derfor ikke med at anbefale, at du tager en samtale med Improve Business, hvis du har brug for et ekstra sæt hænder, der kan løse nogle af de opgaver, som du ikke selv når, når hverdagen i virksomheden først ruller. "

Katja Kafling

Kommunikationsansvarlig
IoT Fabrikken

"Real Relief har gennem de seneste år haft et super samarbejde med Improve Business Academy.

Fælles for konsulenterne er, at de var i stand til at analysere vores specifikke behov og identificere områder, hvor vi kunne optimere vores forretningsgang. Deres ekspertise og indsigt var en afgørende faktor i at identificere de bedste løsninger og implementere dem i praksis.

Vi kan uden tøven anbefale Improve Business Academy's konsulentydelser til andre virksomheder, der søger ekspertise og støtte til at opnå yderligere forretningsmæssig succes."

Trine Angeline Sig

Managing Director hos Real Relief

Kontakt os

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed? Skriv uforpligtende til os eller giv os et kald 30 14 16 14