Deltag nu

Vi hjælper dig til dit næste job

Garanti for praktisk erfaring

Improve Business Academy er et jobrettet forløb med garanti for, at få praktisk erfaring. På forløbet får du muligheden for at arbejde med en selvvalgt case for en virksomhed, der står og mangler dine kompetencer. Samtidig arbejder vi sammen på at målrette dit jobsøgnings materiale til det private erhvervsliv og at få dig i job. 

Deltager

Vi har gjort det nemt at tilmelde sig Improve Business Academy. Alt du skal gøre er at følge 3 simple trin, og så kan vi byde dig velkommen på næste forløb.  

Så nemt er det

Book online infomøde

Før du starter, vil vi gerne fortælle dig om hvordan Academy skaber jobmuligheder for dig.

Jobcenter

Ring til en jobkonsulent i din kommune og fortæl, at du gerne vil på det næste Academy.

Ansøgning

Nu mangler du blot at sende din ansøgning til Academy. Gør det inden alle pladserne er fyldt op.

Tallene bag

Praktik
1 %

Alle vores deltagere kommer ud i en virksomhed og løser en konkret problemstilling.

Job
1 %

Halvdelen af vores deltagere er i job inden for 3 måneder efter forløbets afslutning.

Tag Kontakt

Klar til at hjælpe dig

Thea er underviser og projektleder på vores Academy forløb og er klar til at hjælpe dig med at forløse dit potentiale.

Email: thea@improvebusiness.dk

Academy forløb

Kvalificering

I den første del af forløbet er der undervisning i projektledelse og strategiske værktøjer samt individuel sparring på dit jobsøgningsmateriale.  

  • Projektledelse
  • Strategisk planlægning
  • Jobskabelse
  • Masterclasses

Implementering

I de sidste 4 uger er du i praktik i den virksomhed, du har arbejdet med casen og en implementeringsplan for, og sætter gang i implementeringen. Du gør altså en reel forskel, mens du udvider dit netværk og får relevant erfaring. 

  • Implementering
  • Eksekvering
  • Netværk
  • Erfaring
Deltagere

Er vi noget for dig?

På Improve Business Academy har vi mange forskellige deltagerprofiler. Vi favner bredt og har god erfaring med at bringe din faglighed i spil. 

Du vælger virksomheder, som stiller cases til rådighed. Vi sørger for at matche dig op med den rigtige virksomhed, der ikke er oplyst om hvem du er før forløbet går i gang. 

Overvejer du, eller er du midt i et brancheskift, og har du svært ved at formulere dine evner i en ny kontekst?  

Vi hjælper dig med at blive klædt på fagligt og få målrettet din jobsøgning, samtidig med, at du får praktisk erfaring med branchen. 

Har du for nyligt færdiggjort en uddannelse og har svært ved at få foden ind på arbejdsmarkedet? 

Du får muligheden for at teste dine akademiske færdigheder i en virksomhed, der mangler ansatte med dine kompetencer. Du får relevant erfaring på dit CV og kickstartet dit professionelle netværk.  

Har du mange års erfaring og føler, at du stadig har en masse at tilbyde arbejdsmarkedet?  

Det er ingen hemmelighed, at alderen gør en forskel, når en arbejdsgiver skal ansætte. Vi hjælper dig med at gøre fordomme til skamme og arbejder med at formulere dine kvalifikationer i din jobsøgning. 

Oplever du en frygt for, at der sættes spørgsmålstegn ved, om du kan indgå i et team, fordi du tidligere har været selvstændig? 

På vores forløb, får du muligheden for at vise dine samarbejdsevner frem i en SMV, der mangler personer med dit drive til at skabe forandring. 

Lad os hjælpe dig til dit næste job

Bring dine kompetencer i spil i det private erhvervsliv.

På vej til næste job?

På forløbet skaber du forandring og værdi i en virksomhed ved at bringe dine kompetencer i spil og opkvalificere dig med nye kompetencer, som du med det samme kan anvende til at løse udfordringer i virksomheden. 

I de første 4 uger styrker vi dine eksisterende kompetencer og giver dig nye, samtidig med at du arbejder på en strategi for at løse virksomhedens udfordring. I de efterfølgende 4 ugers virksomhedspraktik implementerer du initiativer, der skaber forandring i virksomheden. 

Improve Business Academy samarbejder årligt med mere end 300 virksomheder, og gennem dette forløb opkvalificeres du til at bringe dine kompetencer i spil i forhold til aktuelle udfordringer i det danske erhvervsliv. 

Hvis du er tilmeldt jobcentret, har du ret til et betalt forløb.

FAQ

Det vi bliver spurgt om

Du skal som udgangspunkt have en lang- eller en mellemlang videregående uddannelse for arbejde med de cases, vi tilbyder. Har du oparbejdet akademiske kompetencer igennem din karriere, kan du også være kvalificeret til at deltage. Kontakt os, hvis du er i tvivl. 

Du vil typisk arbejde sammen med en lokal SMV, der ønsker din hjælp til at udvikle et område af forretningen.

Når du er blevet optaget på forløbet, får du tilsendt en række cases, hvoraf du skal prioritere dem, du helst vil arbejde med. Vi sammensætter derefter deltagere og virksomheder med hinanden i de bedste konstellationer. 

Nej. De virksomheder, vi samarbejder med, forpligter sig ikke til at ansætte. Dog får du en unik mulighed for at vise, at din indsats er værdifuld. Hvad enten din virksomhed tilbyder dig en forlængelse/kontrakt eller ej, så tør vi godt love, at du efter forløbet er bedre stillet i forhold til at søge jobs og til at værdisætte dine kompetencer.

Ja. Diversiteten blandt deltagere er stor; både hvad angår alder, erfaring og faglighed.

Ja. Det vigtige i forhold til at starte på Improve Business Academy er ikke, hvad dit faglige speciale er, det er derimod dine generelle, akademiske kompetencer, der er relevante. 

Dine evner til at tilegne dig ny, teoretisk viden, at indsamle data, at arbejde analytisk, og slutteligt at oversætte analyser til handling har betydning for, at du kan få succes med forløbet. Vi hjælper dig med at strukturere arbejdet med din case.

Vi forventer, at du betragter de 8 uger som et fuldtidsarbejde.