Baseline og ressourcer

Baseline og ressourcer er essentielle elementer i bæredygtig forretningsudvikling. Ved at etablere en baseline for virksomhedens nuværende bæredygtighedspraksis og evaluere eksisterende ressourcer hjælper vi vores kunder med at identificerer områder i virksomheden med størst potentiale eller der hvor behovet er størst i forhold til compliance til lovgivning og efterspørgsel.

Jeres baseline sætter retningen

Baseline-analysen giver et klart billede af, hvor virksomheden står i dag, virksomhedens muligheder og udfordringer og danner grundlaget for målsætninger, målrettede strategier og konkrete indsatser.

En vigtig del af bæredygtig forretningsudvikling er at identificere, mobilisere og løbende tilpasse relevante ressourcer. Dette kan omfatte både økonomiske midler, menneskelige ressourcer, teknologier og partnerskaber. Vi hjælper med investeringsmuligheder, kompetenceudvikling eller rekruttering af nye medarbejdere, implementering af nye teknologier og etablering af samarbejde med leverandører og interessenter.

Strategisk brug af ressourcer er en forudsætning for varig forandring

Ved at etablere en stærk baseline og forvalte ressourcerne strategisk er det muligt for virksomheder at drive en effektiv transformation og skabe langvarig værdi for virksomheden og bidrage positivt til den bæredygtige omstilling.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med baseline og ressourcer din virksomhed.

Kontakt os

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed? Skriv uforpligtende til os eller giv os et kald 30 14 16 14