CO2-beregning
scope 1 – 2 & 3

Et præcist CO2-regnskab er ikke kun vigtigt internt i virksomheden, men også i forhold til kundernes krav og forventninger. Mange kunder efterspørger i dag bæredygtige produkter og tjenester, og de ønsker at samarbejde med virksomheder, der kan dokumentere deres CO2-aftryk på både virksomheds- og produktniveau.

Beregning på virksomheds- og produktniveau

Hos Improve Business forstår vi vigtigheden af at imødekomme disse krav rettidigt men også være på forkant. Vi hjælper jer med at udarbejde præcise beregninger af jeres CO2-emissioner på virksomhedsniveau og på individuelle produkter eller tjenester.

Det gør ved at beregne på de tre scopes i CO2-regnskabet:

 1. Scope 1: Vi identificerer og beregner de direkte CO2-emissioner, der stammer fra jeres
  virksomheds egne aktiviteter og ressourcer, såsom brændstoforbrug og produktion af egne
  anlæg.
 2. Scope 2: Vi inkluderer de indirekte CO2-emissioner, der opstår fra den elektricitet og varme,
  I køber og forbruger.
 3. Scope 3: Vi arbejder sammen med jer for at vurdere og kvantificere de øvrige indirekte
  CO2-emissioner, der stammer fra aktiviteter uden for jeres egen virksomhed, herunder jeres
  leverandørkæde, distribution, transport og produkters livscyklus.

Sikring af valid data

Vi anvender valide metoder og værktøjer til at indsamle og analysere data, og vi sikrer, at I har en komplet og pålidelig kilde til de nødvendige oplysninger. Vi samarbejder tæt med jer for at implementere de rette metoder og processer til at indhente nødvendige data fra jeres leverandører og samarbejdspartnere. Dette sikrer, at I kan beregne jeres CO2-aftryk på tværs af hele værdikæden og opnå en præcis og omfattende indsigt i jeres bæredygtighedspræstationer.

Vi kan gøre det nemt

Gennem vores partnerskaber med eksperter på området og leverandører af software til CO2 beregninger, kan I effektivt indhente nødvendige data fra jeres leverandører og samarbejdspartnere, samt sikre validiteten af data. Dette sikrer, at I har en komplet og pålidelig kilde til de nødvendige oplysninger, der er nødvendige for at beregne jeres CO2-aftryk på tværs af hele værdikæden.

Vi samarbejder tæt med jer for at implementere softwaren og tilpasse den til jeres specifikke behov. Vores eksperter sikrer, at I får den rette introduktion og support til at udnytte softwaren til at optimere jeres CO2-regnskaber og opnå bedre indsigt i jeres tiltag for at reducere CO2 udledning.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at dokumenterer og reducerer CO2 udledninger som imødekomme kundernes krav og indfrier jeres målsætninger i udviklingen af en bæredygtig virksomhed.

Kontakt os

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed? Skriv uforpligtende til os eller giv os et kald 30 14 16 14