Lokal kompetenceudvikling

Lokal kompetenceudvikling og rekruttering spiller en afgørende rolle i at opbygge en bæredygtig forretningskultur og realisere jeres bæredygtighedsmål. Hos Improve Business hjælper vi jer med at identificere, udvikle og tiltrække de rette talenter og udvikle kompetencer hos medarbejdere og ledelse, til at drive bæredygtig udvikling i virksomheden.

Bæredygtighed kræver nye kompetencer

Vi starter med at kortlægge jeres eksisterende kompetencer og identificere muligheder og udfordringer i forhold til bæredygtighed. Vi samarbejder tæt med jer for at udvikle skræddersyede lokal kompetenceudvikling, der styrker jeres medarbejderes forståelse og færdigheder inden for bæredygtighed i alle lag og funktioner i virksomheden.

Samtidig hjælper vi jer med at udforme en rekrutteringsstrategi, der tiltrækker talentfulde medarbejdere, som kan drive den ønskede udvikling og som motiveres af jeres arbejde med bæredygtighed i virksomheden. Vi arbejder sammen med jer for at udvikle klare jobprofiler og bistår jer i rekrutteringsprocessen. Det er også muligt for jer at bruge Improve Business Academy som en rekrutteringsmetode, hvor I kan vælge at samarbejde med andre profiler inden ansættelse.

Tiltræk nye medarbejdere

Ved at fokusere på lokal kompetenceudvikling og rekruttering kan I opbygge et stærkt og engageret team, der er dedikeret til at drive bæredygtig forretningsudvikling og skabe en positiv indvirkning. Samtidig kan I styrke jeres virksomheds omdømme som en attraktiv arbejdsplads og bidrage til den lokale udvikling.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle lokal kompetence og rekruttering inden for bæredygtighed. De rette kompetencer og medarbejdere er nøglen til succesfuld bæredygtig forretningsudvikling.

Kontakt os

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed? Skriv uforpligtende til os eller giv os et kald 30 14 16 14