VÆRDIKÆDE OG LIVSCYKLUS

Værdikæde og livscyklusanalyse er afgørende værktøjer i arbejdet med bæredygtig forretningsudvikling. Hos Improve Business hjælper vi jer med at identificere og optimere bæredygtighedsaspekter på tværs af hele jeres værdikæde og produktlivscyklus.

Kortlægning af din værdikæde og produktlivscyklus

Vi starter med at kortlægge jeres værdikæde og identificere de vigtigste miljømæssige og sociale påvirkninger. Vi analyserer materialer, produktion, distribution, brug og bortskaffelse af jeres produkter eller tjenester for at identificere muligheder for forbedring.

Gennem en livscyklusanalyse undersøger vi de forskellige faser af jeres produkters eller tjenesters levetid for at vurdere deres miljømæssige fodaftryk. Vi identificerer hotspots og muligheder for at reducere ressourceforbrug, energiforbrug, affaldsproduktion og udledninger.

Et blik på både direkte og indirekte påvirkninger

Vores tilgang er baseret på et holistisk perspektiv, der tager højde for både direkte og indirekte påvirkninger i jeres værdikæde og livscyklus. Ved at optimere jeres værdikæde og livscyklus kan I opnå effektiv ressourcestyring, reducere omkostninger, styrke jeres konkurrenceevne og skabe bæredygtig værdi for jeres kunder og interessenter.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at identificere og optimere bæredygtighedsaspekter i jeres værdikæde og livscyklus.

Kontakt os

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed? Skriv uforpligtende til os eller giv os et kald 30 14 16 14