materiale-til-virksomhed

Sæt gang i nogle af de idéer og projekter, som ligger i skuffen og venter

Gennem Improve Business Academy (IBA) har I mulighed for at få en dygtig ledig med en lang eller mellemlang videregående uddannelse til at arbejde målrettet med jeres udvikling og vækst i 10 uger.

Det kunne være udvikling inden for bæredygtighed i forhold til jeres forretningsmodel, ESG-rapportering, strategisk markedsføring, digitalisering, funding, employer branding, kunderejse eller costumer success.

Sammen med et hold af dygtige undervisere og et tværfagligt fællesskab uddannes den ledige i de kompetencer, som kræves for at skubbe gang i jeres udvikling og vækst.

På forløbets første 6 uger uddannes den ledige som IBA-konsulent inden for forretningsudvikling, strategiske værktøjer, projektledelse og ny, fagspecifik viden – imens IBA-konsulenten er delvist på arbejde i jeres virksomhed.

Det er jeres virksomhed og potentiale for vækst, der er omdrejningspunktet for IBA-konsulenten i alle 10 uger, og efter 6 ugers uddannelse sættes der gang i implementeringen gennem 4 ugers fuldtids virksomhedspraktik. 

Du har hørt om os

Forstå konceptet

Praktisk info

Business case

Forløbet starter

I får – kvit og frit

En motiveret og højtuddannet ressource, der i 10 uger vil arbejde fuldtid på at udvikle jeres virksomhed. En konsulent som vil bringe ny viden, modeller og analyser i spil, så I kan træffe de rette strategiske beslutninger. I får en eventuelt kommende medarbejder, som har et klart fokus på at generere mere værdi i jeres virksomhed, end der skal bruges på en fremadrettet løn.

Inden førløbet

Sammen skal vi tale om rammer og forventninger, vi skal have beskrevet jeres business case, og vi skal have underskrevet en samarbejdsaftale. Vi står for at screene og udvælge ledige kandidater i samarbejde med jobcentrene i området og finder en kandidat til til jeres virksomhed baseret på motivation og kvalifikationer

Forventninger til jer

I stiller en kontorplads til rådighed igennem alle 10 uger samt tid til ugentlig sparring. I/en kontaktperson deltager fysisk på en indledende mødedag(uge 1) samt en præsentationsdag(uge 6), og I har mulighed for at have IBA-konsulenten i virksomhedspraktik på fuldtid i de sidste fire uger af forløbet.