Sustainability

Improve Sustainability

En bæredygtig fremtid

Improve Business er et konsulenthus specialiseret i at hjælpe SMV’er med at udvikle og implementere bæredygtige løsninger. Vi er eksperter i at arbejde i krydsfeltet mellem strategi, bæredygtig forretnigsudvikling og ledelse.

Sustainability

For os er fremtidens sunde forretning, en bæredygtig forretning.

Vi hjælper virksomheder med at identificere, engagere og samarbejde med de relevante interessenter for at sikre en succesfuld bæredygtig transformation.

Vi arbejder med at vurdere bæredygtighedsrisici og -muligheder, udvikle målrettede strategier, handlingsplaner og implementering i virksomhedens forretningsmodel og værdikæde.

Din SMV:Grøn rådgiver

Søger du viden omkring SMV:Grøn? Vi hjælper dig med at realisere dine grønne ambitioner. Vi står klar til at rådgive dig både om at få klarlagt hvilke midler, du har mulighed for at søge og står klar til at rådgive dig om de løsninger, der passer din virksomhed bedst.

SMV:PRO

Har du en række spændende planer, der bare venter på at blive sat i gang? Men mangler du ressourcerne eller den nødvendige ekspertise til at føre dem ud i livet? Uanset om du drømmer om at udvide din virksomhed, lancere et nyt produkt, forbedre din kundeservice eller optimere din drift, kan vi rådgive dig med at nå dine mål.

Tag Kontakt

Klar til at hjælpe dig

Anne Hørsted er vores CEO og ekspert på Sustainability. Hun er klar til at hjælpe dig, når kundekravene rammer din virkelighed.

Email: anne@improvebusiness.dk