Deltag nu

Har du opgaver, der ikke bliver løst?

Vi stiller en højtuddannet til rådighed

På Improve Business Academy står vi klar med højtuddannede, der kan bidrage med friske øjne til at tackle de udfordringer, du står over for.

Virksomheder

Improve Business Academy tilbyder dig et unikt program, hvor du får en ledig højtuddannet til at løse din case. Vores højtuddannede deltagere er jobsøgende og motiveret for at bevise sine evner, og du får gavn af vedkommendes ekspertise og friske perspektiv på din virksomhed.

Start forandringen nu

Hvad koster det?

For din virksomhed er det gratis, men du "betaler" med erfaring og netværk. Du får mulighed for at dele din viden og erfaring med en stærkt motiveret ledig.

Hvem kan deltage?

Alle virksomheder, der ønsker at forbedre deres resultater, kan deltage. Alle emner relateret til udvikling af din virksomhed er velkomne.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt os i dag til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi står for at matche dig med den rette kandidat og hjælper med at definere din business case.

Bæredygtig udvikling i fokus

ESG

At fokusere på ESG-principper handler ikke kun om at være ansvarlig, men også om at fremme langsigtet succes og skabe værdi for både virksomheden og samfundet som helhed. 

Virksomheder med et stærkt ESG-fokus ses ofte som mere troværdige, ansvarlige og attraktive at investere i og arbejde for. Derudover kan fokus på ESG føre til nye muligheder for at forbedre effektivitet, reducere ressourceforbrug og generere omkostningsbesparelser.

Det sociale miljø

Ved at integrere ESG-principper i deres strategi kan virksomheder forbedre deres omdømme, reducere risici, skabe nye vækstmuligheder og sikre langsigtet succes. 

Et specifikt fokus på Social og Governance kan yderligere styrke virksomheders evne til at tiltrække og fastholde talent, opbygge stærke relationer med interessenter og bidrage positivt til samfundet.

Når du deltager i Improve Business Academy, arbejder du målrettet med S’et i ESG ved at bidrage positivt til de lokalsamfund, du opererer i.

Tag Kontakt

Klar til at hjælpe dig

Thea er underviser og projektleder på vores Academy forløb og er klar til at hjælpe dig med at forløse virksomhedens potentiale.

Email: thea@improvebusiness.dk

Ansæt en vækstpilot​

SMV:Vækstpilot er for dig, som står med en eller flere udviklingsopgaver og har brug for nye kompetencer i virksomheden.

Sammen med Improve Business Academy får du mulighed for at teste en mulig kandidat af i en stilling inden, du beslutter dig for at ansætte en vækstpilot.

Igennem puljen kan du få 50 % tilskud til lønomkostninger i op til seks måneder til ansættelse af en vækstpilot. Tilskuddet er på max. 15.000 kr. pr. måned og vækstpiloten skal være ansat minimum 25 timer om ugen.

Kompetenceudvikling under ansættelse

Under din ansættelse har virksomheden mulighed for at søge om tilskud på op til 10.000 kr. (ekskl. moms) til et valgfrit kompetenceudviklingskursus til dig. Virksomheden lægger i første omgang ud for kurset, og Erhvervshuset refunderer pengene sammen med udbetalingen af tilskud til løn.