DU FÅR EN POSITIV FORANDRING MED

“At gå andre veje for at skabe forandringer ved at gentænke vante løsninger og derigennem få øje for uforløste potentialer har altid været en rodfæstet del af mig, der ikke kan slukkes”

Founder & CEO, Anne Hørsted

Læs mere herunder

Founder & CEO, Anne Hørsted

GLEM VANETÆNKNING

Anne Hørsted er stifter af Improve Business – et virksomhedsnavn der forpligter.

Annes vision med Improve Business er at inspirere til at gentænke forretningsudvikling, rekruttering, talentudvikling, iværksætteri og erhvervsfremme.

De seneste 10 år har Anne arbejdet intenst med at forbedre og udvikle forretningsmodeller og ledelse i både små og store virksomheder, start-ups og scale-ups, samt i NGO’er, den offentlige sektor og statslige uddannelsesinstitutioner.

Et opgør med one size fits all-modeller

I de fleste virksomheder kræver det mod at forandre fastgroede rutiner og selvfølgeligheder, men det er ofte et vilkår.

For det første er det et vilkår for at sikre den udvikling, der skaber plus på bundlinjen, og for det andet er det et simpelt overlevelsevilkår for mange danske start-ups.

“Når jeg arbejder med iværksættere, ledelse, medarbejdere og ledige højtuddannede på tværs af brancher og virksomhedsstørrelser, så oplever jeg dagligt den energi og det drive, der frisættes når uforløst potentiale indfries. Det gælder både i den personlige udvikling og i indfrielsen af virksomhedens vækstpotentiale

Rekruttering er et eksempel på et område der har stået uden reel udvikling i de sidste 50 år.

I dag er det groft sagt bare mere af det samme – blot digitalt. Sammen med modige virksomheder og kandidater arbejder vi med talentudvikling som bryder med de vante tankemønstre, og det er her magien opstår for mig.

Når vi taler iværksætteri, er der ofte et snævert billede af hvad der skal til for at lykkes og med en kasseformet tænkning, afholdes mange fra at kaste sig ud i det. Der findes så meget uforløst potentiale, og det er min drøm at rykke ved det.”

resultater Baseret på solide erfaringer

Anne har som forfatter bidraget til såvel nationale som internationale bøger om entreprenørskab, innovation og globalisering i undervisningen på universiteter, brug af e-learning og strategisk forandringsledelse.

Udvikling, forandring og vækst for mennesker og virksomheder

MØD HOLDET

Founder & CEO

“At gå andre veje for at skabe forandringer ved at gentænke vante løsninger og derigennem få øje for uforløste potentialer har altid været en rodfæstet del af mig, der ikke kan slukkes."

Konsulent og projektleder

“Jeg bidrager helt klart med mine strukturelle kompetencer og sikrer, at alt i backend fungerer og kører optimalt. 

Jeg hjælper virksomheder med tilbudsprocesser, fundraising, medarbejderudvikling, HR, administrative opgaver og økonomi."

Udviklingskonsulent

“Det er et fællesskab af passionerede, skarpe mennesker, som alle brænder for at gøre en forskel for virksomheder og for mennesker. Det er helt klart et formål, som jeg tapper 100% ind i - og jeg er helt klart en del af Improve Business for at bidrage til det."

Projektleder

“Jeg er bindeleddet mellem jobcentre, deres højtuddannede ledige og det lokale erhvervsliv, når jeg etablerer jobskabende samarbejder baseret på motivation og hårdt arbejde frem for type af uddannelse eller antal års erfaring - og det er her magien opstår igen og igen. "

Udviklingskonsulent

“Som projektleder med særligt fokus på vores Academy-forløb, arbejder jeg med mange kontaktflader og ansvarsområder. Jeg snakker med et hav af virksomheder om uforløste potentialer og muligheder i forhold til at udvikle deres forretning."

Jobsøgningsekspert

“Underviser i Jobskabelse - med særligt fokus på CV og netværksbaseret/uopfordret jobsøgning. Jeg underviser i CV og netværksbaseret/uopfordret jobsøgning og hjælper Improve Business-deltagere med at få flere jobsamtaler i de rigtige virksomheder."

Udviklingskonsulent

“Jeg kan skubbe virksomheder frem og udvikle dem på datadrevne forudsætninger og opnå gunstig og profitable resultater - Især når det gælder digital tilstedeværelse og kundeforståelse."

"Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra optimering af presse. I en kant af landet går der blandt om, at de vil sætte den over forbehold for tiden."

Johan johnsen

CEO hos Murstensen​

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Slagelse Kommune

Sorø Kommune

Solrød Kommune

Odense Kommune

Køge Kommune

"Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra optimering af presse. I en kant af landet går der blandt om, at de vil sætte den over forbehold for tiden."

Johan johnsen

CEO hos Murstensen​

Kontakt os

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed? Skriv uforpligtende til os eller giv os et kald 30 14 16 14