Improve Business Academy

Rekrutering vendt på hovedet

Slut med bias i en forældet rekrutteringsproces.

Måden vi finder vores næste job og vores nye kollega er den samme som for 50 år siden.
1:1 kompetencematch og udvælgelse på baggrund af CV er fyldt med bias og siger meget lidt om kandidat og virksomhed er godt match for hinanden. Dataen omkring rekruttering taler sit eget sprog, der er brug for nytænkning, og det gør vi med Improve Business Academy.  

Case baseret match

Improve Business Academy er et beskæftigelsesforløb for højtuddannede og landets virksomheder. 

Vi tilbyder vores kandidater og virksomheder en ny metode til at parkere fordomme og kaste sig ud i spænende udviklingsprojekter, baseret på et match på motivation og tilgang. 

Om du er dimmitend, brancheskifter, tidligere leder, selvstændig eller har rundet de 50. Så har vi redskaberne, der kan hjælpe dig på vej til dit næste job. 

Når vi opsiger medarbejdere i virksomheder er det sjældent på baggrund af skills, men tilgang og motivation. Vi kan alle lære de fleste skills når vi er motiveret. Derfor udbyder vi, sammen med landets jobcentre, Improve Business Academy.  

Din vej til Improve Business Academy?

Ledig

Er du ledig med en mellem eller lang videre gående uddannelse og er du gået i stå med din jobsøgning? Bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig til dit næste job.

Virksomhed

Har du flere opgaver end du har kapacitet til at løfte? Bliv klogere på, hvordan vores Academy forløb kan hjælpe din virksomhed med projekterne.

Kommune

Skal i være med til vores landsdækkende virksomhedsrettet opkvalificerings- og vejledningstilbud til ledige med lang eller mellemlang videregående uddannelse.

Tallene bag

Praktik
1 %

Alle vores deltagere kommer ud i en virksomhed og løser en konkret problemstilling.

Job
1 %

Halvdelen af vores deltagere er i job inden for 2 måneder efter forløbets afslutning.

Find din vækstpilot

SMV:Vækstpilot er for dig, som står med en eller flere udviklingsopgaver og har brug for nye kompetencer i virksomheden.

Ved at deltage på Improve Business Academy får du mulighed for at teste en mulig kandidat af i forhold til opgaven inden, du beslutter dig for at ansætte kandidaten i en vækstpilot.

Ved ansættelse af en vækstpilot kan du få 50 % tilskud til lønomkostninger i op til seks måneder. Tilskuddet er på max. 15.000 kr. pr. måned og vækstpiloten skal være ansat minimum 25 timer om ugen. En vækstpilot skal inden ansættelse være meldt ledig.

Kompetenceudvikling under ansættelse

I en vækstpilotsordning er der mulighed for at søge om tilskud på op til 10.000 kr. (ekskl. moms) til et valgfrit kompetenceudviklingskursus. Virksomheden lægger i første omgang ud for kurset, og Erhvervshuset refunderer pengene sammen med udbetalingen af det samlede tilskud.